Erikas fotoblogg

Loggbok anteckning

Kategori: Allmänt

22/1 - 15

Igår åkte jag till Kristineberg och fota ännu fler bilder till mitt gymnasiearbetet. Var även där i förra veckan och hade två modeller med mig, mina två vänner. Men hittade ingen fin plats då så fokuset blev mest på dem. Har ändrat ... på mitt gymnasiearbete eftersom jag fotat människor. Så från och med nu går mitt gymnasiearbete ut på att dokumentera Kungsholmen(ön).

När jag fotade i Kristineberg för första gången i förra veckan gick det ovanligt bra. Jag improviserade mycket och jag ville ta några bilder med action så fångade rörelserna på bild när mina två vänner hade snöbollskrig. För skoj skull så tog jag några bilder när fokuset var på dem bara. Jag märker också att jag blivit duktigare på att avbilda personer genom att ta närbilder osv.
Nu får jag se vilket min nästa plats att besöka blir!

Loggbok anteckning

Kategori: Allmänt

6/1 - 2015
 
Idag åkte jag till ett ställe jag aldrig varit på för att plåta. Nämligen Stadshagen! Att vara där själv kändes lite nerväst för jag visste inget om stället typ som fina platser att fota på. I närheten fanns det inte någon park eller liknande bara ett litet torg med en gran och en stor fotbollsplan. Så jag fick göra det bästa av situationen och fota utsikten mot stadslivet på andra sidan av fotbollsplanen, självaste fotbollsplanen och byggnader. Denna platsen var inte så rolig att fota på, hoppas de andra stadsdelarna har mer att erbjuda! Dem få bilderna jag tog blev riktigt bra iallfall!